Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u ulici Kralja Stefana Provenčanog

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI KRALjA STEFANA PRVOVENČANOG

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na prostoru od Hrama Svetog Luke do raskrsnice sa ul. Lole Ribara.

POPRAVKE KVAROVA NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebni su iskopi kod okretnice i 100 metara iznad autobuske stanice. Zbog intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

POPRAVKA KVARA U ULICI RAŽANjSKOJ

Voda na površini, nužan je iskop u Ražanjskoj ulici, ispred brojeva 4 i 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

KVAR NA MREŽI U BOSANSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Bosanskoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Bosanskoj ulici.

KVAR NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Drugoj Nišavskoj, drugi prilaz, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drugoj Nišavskoj ulici i drugim prilazom.

KVAR NA VEZI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda izbija iz šahte, potreban je iskop u Gornjem Matejevcu, u ulici Pop Ignjatovoj bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pop Ignjatovoj.

RADOVI U SELU MRAMOR

Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u selu Mramor. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com