Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u ulici Koste Stamenkovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI KOSTE STAMENKOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Koste Stamenkovića, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Koste Stamenkovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: deo Nikole Pašića (park pored opštine), deo Dušanove, Učitelj Milinoj.

INTERVENCIJA U ULICI KNjAŽEVAČKOJ

Voda na površini, potreban je iskop u Knjaževačkoj ulici, kod broja 61. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Knjaževačke ulice, gde se izvode radovi (nekoliko domaćinstava).

RADOVI NA MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ul. Mihaila Šolohova bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mihaila Šolohova, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U SELU GABROVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Gabrovac, u Prvomajskoj ulici, kod broja 29. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Gabrovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Nikola Tesla – u ul. Zaplanjska 4, u Brzom Brodu – na više adresa, u Jelašnici – Pančićevo sokače 16. Popravke po šahtama obavljaće se u selima: Vrtište – Beogradska bb, Medoševac – Dimitrija Tucovića 27, Paljina, Donja Toponica, Mezgraja – na više adresa, u ul. Bubanjska dolina 7a. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com