Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Jelke Radulović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

POPRAVKA KVARA U ULICI JELKE RADULOVIĆ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Duvanište, u ulici Jelke Radulović, kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jelke Radulović.

INTERVENCIJA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Matice srpske. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

KVAR NA VEZI U ULICI ŠANTIĆEVOJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Šantićevoj, kod broja 11. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Šantićevoj.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u više ulica: Prolomskoj 25, Žrtava fašizma 21, Jovana Babunskog 20a i 30, Dimitrija Tucovića 120, u naselju Milka Protić 12 (stambena zgrada) i još neke. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama i naselju Milka Protić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com