Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Desanke Maksimović

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI DESANKE MAKSIMOVIĆ

Voda na asfaltu, nužan je iskop na uglu ulica Desanke Maksimović i Kovanlučke. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Desanke Maksimović.

NASTAVLjAJU SE RADOVI U SELU VRTIŠTE

Nastavljaju se radovi u selu Vrtište, u Ozrenskoj ulici bb. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Vrtište i Trupale.

POPRAVKA KVARA U ULICI JASTREBAČKIH PARTIZANA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

RADOVI NA MREŽI U ULICI VLASTIMIRA ĐUZE STOJILjKOVIĆA

Još jedna intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Vlastimira Đuze Stojiljkovića. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vlastimira Đuze Stojiljkovića, i moguć prekid u okolnim ulicama.

INTERVENCIJA U ULICI ALEKSE MARKIŠIĆA

Voda na površini, potrebno je zamena prvog ventila u ulici Alekse Markišića, kod broja 11. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Alekse Markišića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u naselju Niška Banja, u ul. Cara Konstantina – I prilaz, u naselju Suvi Do, u ul. Velimira Mitića 10, u selu Čokot – u Mramorskoj ulici 24, u selu Gornje Međurovo – u ul. Sretena Mihailovića bb . Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com