Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, popravke kvarova po šahtama u više sela

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

POPRAVKA KVARA U ULICI BULEVAR DR ZORANA ĐINĐIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, kod broja 123. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dr Zorana Đunđića i moguć prekid u ulicama: Radnih brigada, Dušana Trivunca, Vase Albanca, Žarka Đurića do Bulevara Nemanjića. Bez vode biće korisnici na prostoru preko pruge od spomenika Ćele Kula u delu ulice Dušana Popovića i moguć prekid u delu Trošarine.

POPRAVKA KVARA U ULICI PANE ĐUKIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Pane Đukića, kod broja 24. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pane Đukića.

KVAR NA VEZI U ULICI IVANA GORANA KOVAČIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ivana Gorana Kovačića, kod broja 22. Ukoliko se iz tehničkih razloga tokom dana budu obavljali radovi na popravci priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića.

RADOVI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, na ulazu kod podvožnjaka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj, na prostoru pored pruge do firme“Fripak“, i moguć prekid u Bubanj selu.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU DOLAC

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Dolac i naselju Dolac. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac i naselju Dolac.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE SELA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u nekoliko sela. Zbog popravki kvarova na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima: Donja Trnava, Donja Toponica, Gornja Toponica i Mramorski potok.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com