Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u ulici Braće Ignjatović

JKP “Naissus” radiće danas na otkanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI BRAĆE IGNjATOVIĆ

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Braće Ignjatović, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Braće Ignjatović.

INTERVENCIJA U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Milana Andonovića, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

KVAR NA VEZI U NASELjU BRZI BROD

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Šarplaninskoj, kod broja 19. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Šarplaninskoj ulici.

POPRAVKA PRIKLjUČNE VEZE U GORNjOMATEJEVAČKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potrebna je intervencija u Gornjomatejavačkoj ulici, I prilaz, kod broja 55. Zbog zamene prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjomatejevačke ulice, za I prilaz.

INTERVENCIJA U SELU SUPOVAC

Oslabljen je pritisak kod korisnika u vikend naselju, u selu Supovac. Zbog ugradnje servisnog ventila potreban je ručni iskop i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda puni šahte, nastavlja se osposobljavanje prvih ventila u naselju Medoševac, na više adresa. Zbog planiranih radova moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Medoševcu i Popovcu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com