Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u selu Supovac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, u ulici Svetog Lazara br. 5, iz pravca sela Sečanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

RADOVI NA MREŽI U BELOTINAČKOJ ULICI

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u Belotinačkoj ulici. Zbog intervencije biće prethodnog dana najavljeni prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u MIN-ovom naselju, delu naselja Ledena stena i delu ulice Dimitrija Tucovića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI MATEJEVAC

Voda sa ulice odlazi u dvorište žitelja, nužan je iskop u Donjem Matejevcu, u ulici Stevana Jovanovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Donji Matejevac.

KVAR NA UGLU ULICA KATIĆEVE I DEČANSKE

Voda na površini, potreban je iskop zbog zamene deoničnog zatvarača na uglu ulica Katićeve i Dečanske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Dečanskoj i Katićevoj. Prethodnog dana su odloženi radovi zbog parkiranih automobila.

POPRAVKE KVARA U ULICI DRAGIŠE CVETKOVIĆA

Voda curi sa kape servisnog ventila, potreban je iskop u ulici Dragiše Cvetkovića, kod broja 7b. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dragiše Cvetkovića, u neposrednom okruženju mesta kvara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com