Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u Pasi Poljani

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanje kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u Gradu.

POPRAVKA KVARA U PASI POLjANI

Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Radivoja Koraća i Osme Srpske Brigade u Pasi Poljani. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pasi Poljani.

RADOVI NA MREŽI U ULICI GUTENBERGOVOJ

Voda na površini, potreban je iskop u Gutenbergovoj ulici . Zbog osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gutenbergovoj i okolnim ulicama Aleksinačkoj, Milutina Bojovića , Solunskih Ratnika, Golubačkoj, Glamočkoj.

RADOVI NA VEZI U ULICI RENTGENOVOJ

Voda u šahti, potreban je iskop u ulici Rentgenovoj kod broja 16. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rentgenovoj i okolnim ulicama Doktora Milutina Ivkovića, Velikotrnavskoj i delu Dragiše Cvetkovića.

POPRAVKA KVARA U SELU SEČANICA

Voda na površini, potreban je iskop malim bagerom na ulazu u selu Sečanica. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Sečanica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selima: Belotinac, Gornje Međurovo- Bogoljuba Milovanovića, Donje Međurovo- Milentija Popovića, Lalinac- Jastrebačka 31, Suvi Do-Milorada Pešića i Crnotravskoj. Popravke u šahtama radiće se u naseljima: Deveti Maj-TPO na više adresa, Niška Banja na više adresa,Nikola Tesla- Zaplanjska 74. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com