Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u Njegoševoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U NjEGOŠEVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Njegoševoj ulici, kod broja 98. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Njegoševoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama na potesu Kalač brdo – Njegoševa – Slobodana Penezića Krcuna.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VASE ČARAPIĆA

Voda na površini, potreban je ručni iskop u ulici Vase Čarapića, II prilaz, kod broja 60. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI STANOJA BUNUŠEVCA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stanoja Bunuševca, kod broja 47, radovi na prevezivanju vodovodne mreže. Zbog intervencije moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati.

INTERVENCIJE U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u ulicama Dragiše Cvetkovića i Obilićevoj. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

INTERVENCIJA U NASELjU SEČANICA

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Ranka Žeravice i Dimitrija Davidovića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru celog naselja Sečanica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com