Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara u naselju Donja Vrežina

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevnju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjA VREŽINA

Kvar je na potisnom cevovodu i voda je zatvorena oko 18 sati. Nužan je iskop u naselju Donja Vrežina, na starom putu za Matejevac. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji i Donji Matejevac i Donja Vrežina.

POPRAVKA ČESME NA CVETNOJ PIJACI

Nastavljaju se radovi na osposobljavanju česme na Cvetnoj pijaci u ulici Đuke Dinića bb, pored tvrđave. Zbog iskopa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Đuke Dinića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, ugao ulica Svetog Đorđa i Iveričke. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće moguć prekid vodosnabdevanje u naselju Gornja Vrežina.

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Medoševac, u ul. Ivana Krstića Belog, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Ivana Krstića Belog, ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac.

KVAR NA MREŽI U SELU TRUPALE

Voda na ulici,potreban je iskop malim bagerom u selu Trupale, u ulici Branka Miljkovića kod broja 33. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Dimitrovgradska 3, Đure Jakšića 19, Srbinjska bb, Šantićeva 39, Radivoja Koraća bb u Pasi Poljani, Cara Lazara u selu Trupale. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com