Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u naselju Deveti maj

JKP „Naissus“radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda curi i odlazi u dvorište slivnik dvorišta stranke, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 145. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda do mosta.

INTERVENCIJA U SELU TRUPALE

Voda na površini, prethodnog dana je popravljen kvar u selu Trupale, u Nišavskoj ulici kod broja 16, danas će se raditi kod broja 12. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Nišavskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

RADOVI NA MREŽI U ULICI BLAGOJA PAROVIĆA

Prethodnog dana su najavljeni radovi na vodovodnoj mreži AC 200 u ulici Blagoja Parovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Blagoja Parovića, Branka Krsmanovića, Pariske komune i u delu Bulevara Nemanjića, sa tržnim centrom “Lidl“ na tom prostoru.

POPRAVKA KVARA U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra, kod trafoa. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Gornji Matejevac.

RADOVA NA MREŽI U GORNjOJ VREŽINI

Obavljaju se prethodnog dana najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina. Zbog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Gornja Vrežina.

NAJAVA RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Izvode se radovi u Niškoj Banji, prethodnog dana najavljeni u ulici Kraljevića Marka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

KVAR NA MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u Donjem Matejevcu, na uglu ulica Kralja Aleksandra i Vrbice. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Donjeg Matejevca.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Nikola Tesla – na više adresa, u Suvom Dolu – na više adresa, Prvoj Kutini – na više adresa, Broju 6, naselju Deveti maj – TPO. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com