Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u Durmitorskoj ulici, otklanjanje kvarova po šahtama

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI DURMITORSKOJ

Voda na asfaltu, nužan je iskop u Durmitorskoj ulici, kod broja 50. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Durmitorskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Kuršumlijskoj, Slobodana Penezića Krcuna, Ljubiše Popovića Slavka, Lole Stojanovića.

POPRAVKA KVARA U ULICI PANE ĐUKIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Pane Đukića, kod broja 24. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Pane Đukića.

KVAR NA VEZI U NASELjU RATKA JOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Ratka Jovića, u ulici Vukadina Stevanovića, kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vukadina Stevanovića.

RADOVI U SELU GORNjA TOPONICA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornja Toponica, iznad restorana“Holivud“. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornja Toponica.

NASTAVAK RADOVA U NASELjU NIKOLA TESLA

Nastavljaju se radovi u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Zaplanjska br. 2, Vase Koljevića, kod broja 33, i u ulici Bulevar Cara Konstantina, kod broja 211. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama i moguć prekid u naselju Nikola Tesla.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU NIKOLA TESLA I SELU ĆURLINA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulici Botaničkoj. Zbog popravki kvarova na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Botaničkoj, moguć je prekid u naselju Nikola Tesla, i u selu Ćurlina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com