Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u Bubanj selu

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U BUBANj SELU

Voda na površini, nužan je iskop u Bubanj selu, u ul. Maršala Tita, kod broja 76. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bubanj selu.

INTERVENCIJA U KNEZ SELU

Voda na površini, potreban je iskop u Knez Selu, preko puta klanice. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

RADOVI NA MREŽI U SELU SUPOVAC

Voda na ulici, potreban je iskop u selu Supovac, u ul. Đure Daničića, kod broja 12. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đure Daničića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Supovac.

POPRAVKA KVARA U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi u Niškoj Banji, u ulici Kraljevića Marka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama: Malčanskoj 11, Cara Konstantina 104, Prvi maj 19, AVNOJ 15, Užičkoj 17, u Prvoj Kutini – na više adresa, Broju 6, Niškoj Banji – na više adresa, u Jelašnici – na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com