Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara u Balkanskoj ulici

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnbdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U BALKANSKOJ ULICI

Voda puni šahtu, potreban je iskop u Balkanskoj ulici, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI ANASTASA JOVANOVIĆA

Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u ulici Anastasa Jovanovića, kod broja 12. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Anastasa Jovanovića.

RADOVI U ULICI BULEVAR SVETOG PANTELEJMONA

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Svetog Pantelejmona bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Studeničke do ulice Matejevački put, severni deo Bulevara Svetog Pantelejmona.

RADOVI NA MREŽI U SELU GORNjE MEĐUROVO

Voda na površini, nužan je iskop u selu Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veljkovića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Gornje Međurovo.

INTERVENCIJE PO ŠAHTAMA U ZAPLANjSKOJ ULICI

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u Zaplanjskoj ulici na više adresa. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Zaplanjskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana nastaviće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u Naselju Nikola Tesla ulicama: Radikinski put 15, AVNOJA 15, Užička 10. Popravka će biti i na Čamurlijskom putu, u ul. Dr Vladana Đorđevića, i tamo je moguć prekid u delu Čamurlijskog puta. Zbog intervencija po šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button