Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na uglu ulica Dubrovačke i Milorada Kostića Moravca

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA DUBROVAČKE I MILORADA KOSTIĆA MORAVCA

Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Dubrovačke i Milorada Kostića Moravca. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Dubrovačkoj, Milorada Kostića Moravca. Moguć je prekid i u okolnim ulicama: Druge Proleterske brigade, Kolubarskoj, Zvorničkoj.

RADOVI U ČENERNIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Čemerničkoj, 4 prilaz bb na kraju ulice. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Čemerničke ulice (4 prilaz na kraju ulice).

KVAR NA VEZI U NASELjU NIŠKA BANjA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Niška Banja, u ulici Jovana Popovića, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU DEVETI MAJ I NEKIM SELIMA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama: Topličkog partizanskog odreda, Jastrebačkih partizana, Miodraga Jovanovića Uče – za vrtić. Intervencije se obavljaju i u selima: Čamurlija, Supovac, Vikend naselju Supovac i naselju Kitice. Zbog popravki priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama i selima: Čamurlija i Supovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com