Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Nikodija Stojanovića Tatka

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA DIMITRIJA TUCOVIĆA I NIKODIJA STOJANOVIĆA TATKA

Voda na površini, neophodna intervencija na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Nikodija Stojanovića Tatka. Zbog popravke vodovodne mreže vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Nikodija Stojanovića Tatka.

INTERVENCIJE NA MREŽI U SELU MEDOŠEVAC

Zbog kvara u ulici Bogdana Blagojevića broj 41a, voda je zatvorena prethodne noći. Drugi iskop se planira u ulici trg Republike. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevalje u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Medoševac i Popovac.

POPRAVKA KVARA U ZVEČANSKOJ ULICI

Voda na ulici puni šahtu, potreban je iskop u ulici Zvečanskoj broj 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u Malčanskoj ulici kod broja 11. Zbog popravke priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU BRZI BROD

Voda na ulici, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u naselju Brzi brod, u ulici Veljka Vlahovića kod broja 4. Zbog popravke priključne mreže moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA PARAĆINSKE I SVETOLIKA RANKOVIĆA

Voda na ulici, potrebna je popravka šiber ventila na uglu ulica Paraćinske i Svetolika Rankovića. Ukoliko se iz tehničkih razloga bude vršila sanacija kvara, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulicama Paraćinskoj i Svetolika Rankovića.

ZBOG IZGRADNjE VODOVODNE MREŽE BEZ VODE JE NASELjE PODVINIK

U toku su završni radovi na izgradnji vodovodne mreže za povezivanje rezervoara Vinik II i naselja Podvinik. Zbog navedenih radova, kako je najavljeno prethodnog dana u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Podvinik (od ulice Akademika Đorđa Lazarevića prema brdu).

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gornji Matejevac – Dragiše Cvetkovića 7, Obilićeva 4 i Kralja Aleksandra 15, 16, Donji Matejevac – Mile Alasa 23 i Vrbica bb, Knez Selo – Svetog Ilije 8, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com