Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na uglu Todora Milovanovića i Zelengorske

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA TODORA MILOVANOVIĆA I ZELENGORSKE

Voda na asfaltu, potreban je iskop na uglu ulica Todora Milovanovića i Zelengorske. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Todora Milovanovića, Zelengorskoj, Prvomajskoj, Ćirila i Metodija.

KVAR NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na ulici, nužan iskop na Mramorskom brdu, kod servisa“Pantović“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

POPRAVKA KVARA U SELO ALEKSANDROVO

Voda na površini, potreban je iskop u selo Aleksandrovo, kod benz. pumpe“Mihajlović“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda i sela Aleksandrovo.

POPRAVKA KVARA U KNEZ SELU

Curi voda u dvorištu od šahte ka ulici, potreban je iskop u Knez Selu, kod dragstora. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Knez Sela.

POPRAVKA KVAROVA U ULICI RATKA SOFIJANIĆA

Voda na površini, ukoliko se iz tehničkih razloga budu obavljali radovi nužne su dve intervencije u ulici Ratka Sofijanića, kod brojeva 7 i 14. Zbog radova na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ratka Sofijanića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila uulicama: Kutinskoj 1, Rasinskoj 2, Zlatiborskoj 31, Dimitrija Tucovića 14, Nikole Kopernika 11 i druge. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com