Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara na uglu Pariske komune i Garsija Lorke

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA UGLU ULICA PARISKE KOMUNE I GARSIJE LORKE

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Pariske komune i Garsija Lorke. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Pariske komune, na prostoru od semafora kod pijace Boško Buha do ulice Branka Krsmanovića.

KVAR NA MREŽI U VIKEND NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na površini, potreban je iskop u vikend naselju Gornja Vrežina. Prethodnog dana su obavljani radovi na zameni ventila ali su otkrivena curenja na dve lokacije i zbog popravki biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru vikend naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA KVARA U NASELjU PRVA KUTINA

Voda izbija ispod mosta u naselju Prva Kutina, u delu naselja Biljača i potreban je iskop na nepristupačnoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Prva Kutina.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda curi na prvim ventilima, nastavak intervencija u Niškoj Banji, i Jelašnici. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Trupale – ul. Radnička, Trg Oslobođenja, selu Mezgraja – ul. Maršala Tita, Koče Popovića, vikend naselju Supovac, Naselju Nikola Tesla – Broj 6 ul.Ljubice Luković, Radinski put, Kragujevački oktobar. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com