Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na mreži u ulici Devete brigade

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U ULICI DEVETE BRIGADE

Voda je zatvorena posle ponoći i u toku je iskop u pomenutoj ulici, prilaz na uglu sa ulicom Dr Zorana Đinđića (kod menjačnice). Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: delu Devete brigade – prilaz, Sestre Baković, deo Prvomajske, Tome Rosandića, Učitelj Milina, deo Dušanove, Čairska, Filipa Višnjića, Ratka Vukičevića, deo ulice Dr Zorana Đinđića, od ćevabdžinice“Pikant“ do Zetske ulice. Oslabljen pritisak u mreži je na Trgu Učitelj Tase i Vojvode Mišića.

NASTAVAK RADOVA U TOLSTOJEVOJ ULICI

U toku je nastavak radova u naselju Donja Vrežina, u Tolstojevoj ulici, kod broja 23. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Tolstojevoj, i na prostoru od Matejevačke reke istočna strana prema Tolstojevoj. To su ulice: Ratka Pavlovića, Lazara Trifunovića, Nadežde Petrović, Momčila Mitića, Geteova i još neke. Zbog radova zatvorena je za saobraćaj Tolstojeva ulica do 15 sati.

INTERVENCIJE NA MREŽI NA BATUŠINAČKOM PUTU

Voda na površini, potrebne su dve intervencije na Batušinačkom putu. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na Batušinačkom putu i selu Batušinac.

KVAR NA VEZI U ULICI SVRLjIŠKOG PARTIZANSKOG ODREDA

Voda na površini, potreban je iskop na Trošarini, u ulici Svrljiškog partizanskog odreda, kod broja 99. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U TOLSTOJEVOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od juče, prvo je sanirana vodovodna mreža a tokom dana će se obavljati popravka priključne veze u naselju Donja Vrežina, u Tolstojevoj ulici, kod broja 23. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Tolstojevoj.

KVAR NA VEZI U SELU SUPOVAC

Voda na površini, na dva mesta i potrebni su iskopi u selu Supovac. Zbog popravke kvarova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovom selu i vikend naselju.

POPRAVKA KVARA U JERMENSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Minovom naselju, u Jermenskoj ulici, kod broja 33. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj i okolnim ulicama: Anastasa Jovanovića, Petra Aranđelovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Ilije Birčanina 43, Branka Bjegovića 21, naselje Branko Bjegović – Humska 8/a, Milić Karamarković 14, Sime Milutinovića 1, Miljkovačka 1, u selu Jelašnica – Slobodana Anđelkovića, i još nekim. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com