Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvara na mreži u selu Popovac

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda izbija na asfaltu, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici 29. Novembar, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 29. Novembar, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

KVAR NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Zaplanjskoj, kod broja 67. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Zaplanjske, desna strana ulice.

POPRAVKA KVARA U ULICI ŽIVORADA LUKIĆA

Voda u šahti i dvorištu, potreban je iskop u ulici Živorada Lukića, kod broja 12 (bivša Borska 92). Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Živorada Lukića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobaljavanju prvih ventila u naselju Branko Bjegović, u ulici Moravske divizije 35, selu Donje Međurovo – ul. Maršala Tita 7, naselju Deveti maj – ul. Zaplanjska 2, selu Trupale – ul. Stevana Sinđelića 114, selu Hum, na više adresa. Zbog intervencija mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com