Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na mreži u selu Popovac

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU LjUBERAĐA

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas nastaviti radove na popravci vodovodne mreže na dve lokacija u selu Ljuberađa, na putu prema Linovu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U NASELjU RATKO JOVIĆ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Ratko Jović, u Humskoj ulici, kod broja 43. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Humskoj ulici.

RADOVI NA MREŽI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu, kod“Simpa“ i na skretanju za selo Batušinac. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda, Mramorskog potoka i sela Aleksandrovo.

POPRAVKA MREŽE U SELU SUPOVAC

Voda na ulici, nužan je iskop u selu Supovac, kod ambulante. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu i vikend naselju Supovac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com