Servisne

JKP „Naissus“: Popravka kvara na mreži u Prijezdinoj ulici

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U PRIJEZDINOJ ULICI

Voda sa ulice odlazi u slivnik, potreban je iskop u Prijezdinoj ulici, kod brojeva 10-12. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prijezdinoj i okolnim ulicama: Učitelj Tasina, Janka Veselinovića, Oblačića Rada, i moguć prekid u Rajićevoj ulici.

POPRAVKA KVARA U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Izbija voda i odlazi u slivnik, nužan je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 33/b. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

RADOVI NA MREŽI U SELU MILjKOVAC

Obavljaju se radovi na montaži teleskopa u selu Miljkovac. Zbog radova na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Donja Trnava, na više adresa. Popravke u šahtama se planiraju u ulicama: Sretena Stefanovića 10, Dečanskoj 15, Donji Komren – Bračka 13, Trg Svetog Save – na više adresa, Ljube Nenadovića – na više adresa i druge. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com