Servisne

JKP “Naissus”: Popavke kvarova u selu Trupale

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na ulici,nužan je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 143. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice TPO.

NASTAVAK RADOVA U ULICI STOJANA NOVAKOVIĆA

U toku su radovi na povezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u ulici Stojana Novakovića. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Stojana Novakovića, Katićevoj i Dositeja Obradovića. Apelujemo našim sugrađanima da ne parkiraju automobile na prostoru gde se obavljaju radovi.

POPRAVKE KVAROVA U SELU TRUPALE

Voda na površini,potrebni su iskopi u selu Trupale,u ulicama: Prvomajskoj 30 i Branka Miljkovića 33. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevalje do 15 sati u selu Trupale.

RADOVI NA MREŽI U ULICI BULEVAR DR ZORANA ĐINĐIĆA

Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Gabrovačke reke do ulica Nikole Kopernika i Vase Albanca.

RADOVI NA MREŽI U ULICAMA ZLATIBORSKOJ I BREGALNIČKOJ

Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Zlatiborskoj i Bregalničkoj. Zbog intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com