Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ugao ulica Čegarske i Bogdana Popovića
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Čegarske i Bogdana Popovića. Zbog pripremnih radova na popravci vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju. U četvrtak 04.02. se planira nastavak radova i biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u naselju Jagodin mala, od Pantelejske ulice do kasarne (ulice na levoj starni: Čegarska, Bogdana Popovića, Jovana Jovanovića Zmaja, Petra Balje, Lovćenska, Velebitska i deo Zlatiborske).

Ugao ulica Pantelejske i Bulevara Nikole Tesle
Obavljaju se radovi na osposobljavanju deoničnog ventila na uglu ulica Pantelejske i Bulevara Nikole Tesle. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju. U četvrtak 04.02. se planira nastavak radova i biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u naselju Jagodin mala, od Pantelejske ulice do kasarne (ulice na levoj starni: Čegarska, Bogdana Popovića, Jovana Jovanovića Zmaja, Petra Balje, Lovćenska, Velebitska i deo Zlatiborske).

Ulica Vizantijski bulevar br. 126
Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 126. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za stambeni objekat (zgradu) na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com