Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi u Jelašnici, havarija u Popovcu, kvar u naselju 9. Maj

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

КVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA
Voda na površini, nužan je iskop u selu Jelašnica, u ulici Pančićevo sokače, na početku ulice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pančićevo sokače ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnice.

КVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Jelašnica, u ulici Nikola Meljanicki, kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Nikola Meljanicki, ali je moguć prekid zbog ovog i iskopa u ul. Pančićevo sokače na prostoru sela Jelašnica.

КVAR NA MREŽI U NASELJU DEVETI MAJ
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 143. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na širem prostoru ulice Topličkog partizanskog odreda.

HAVARIJA U SELU POPOVAC
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj, kod broja 25. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Jablaničkoj ulici, i moguć prekid na prostoru sela Popovac u istom terminu.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama: Marka Jovanovića, kod brojeva 11 i 20; Кuršumlijskoj, 4 i 11; Jovana Dučića br. 40; Zdravke Vučković, kod brojeva 11 i 24; Zvorničkoj, Hercegovačkoj. Zbog popravki priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

КVAROVI NA PRIКLJUČNIM VEZAMA U DELU OPŠTINE PANTELEJ
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u opštini Pantelej, u ulicama Кosovke devojke, kod dečije kuhinje i Pantelejskoj, kod broja 13. Pristupiće se popravkama priključnih veza bez zatvaranja vode, ukoliko to nije moguće obaviće se intervencija u ul. Кosovke devojke, u dogovoru sa radnicima dečije kuhinje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com