Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi u gradu i okolini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Kvar na mreži u Vojvođanskoj ulici

Voda na površini, nužan je iskop u Vojvođanskoj ulici, kod brojeva 25-27. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vojvođanskoj ulici.

Havarije u selu Vele Polje

Voda na površini, potreban je iskop na dve lokacije u selu Vele Polje, ispod škole i ispod autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Vele Polje.

Radovi na mreži u ulici Ive Ćipika

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika. Zbog prevezivanja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ive Ćipika.

Voda na površini u ulici Sime Dinića

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u naselju Deveti maj, u ulici Sime Dinića, kod broja 26. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Sime Dinića.

Kvar na vezi u Gornjem Međurovu

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u Gornjem Međurovu, u ulici Milorada Veličkovića. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Milorada Veličkovića.

Kvar na vezi u selu Knežica

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u selu Knežica, u ulici Vožda Karađorđa. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Knežica.

Kvarovi na priključnim vezama

Voda puni šahte u naseljima Mramorski potok i Mramorsko brdo. Zbog popravki priključnih veza mogući su manji prekidi vodosnabdevanja u naseljima Mramorski potok i Mramorsko brdo

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com