Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi u gradu i okolini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

Nastavak radova u Šumadijskoj ulici

Radovi na noovoj lokaciji u šumadijskoj ulici. Potrebno je osposobiti deonični šiber ventil kod pruge u tunelu. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Novo Selo, Sime Dinića br. 26

Kvar na ventilu u ulici Sime Dinića br. 26 u Novom Selu. Zbog zamene prvog ventila i popravke priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu

Havarija na vodovodnoj mreži na izlazku iz Knez Sela prema Malči, neophodno raskopavanje. Zbog kvara na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u Knez Selu do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Lelice KostićNeispravan prvi ventil u ulici Lelice Kostić kod broja 20, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Trebinjskoj ulici

Kvar na priključnoj vezi u Trebinjskoj ulici. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vase Čarapića

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vase Čarapića. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Stanoja Glavaša

Kvar na priključnoj vezi u ulici Stanoja Glavaša. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Zdravke Vučković

Kvar na priključnoj vezi u ulici Zdravke Vučković. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com