Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži zbog kvarova

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Krupac

Voda na površini, nužan je iskop u centru sela Krupac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Krupac.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Medoševac

Voda na površini, potrebni su iskopi na dve lokacije u naselju Medoševac, u ulicama: Đuke Dinića br. 15 i Dimitrija Tucovića br. 63. Zbog radova na popravkama priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama: Đuke Dinić i Dimitrija Tucovića.

Radovi na mreži u naselju Gornji Matejevac

Novi kvar u naselju Gornji Matejevac, potrebna je intervencija u ulici Kralja Aleksandra, od žutog mosta levo. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra, i moguć prekid u okolnim ulicama: Nikole Pašića, Stanoja Glavaša, Padinskoj, Gavrila Principa, Milana Toplice, Oblačića Rada.

Kvar na priključnoj vezi u selu Miljkovac

Voda se javlja u dvorištu stranke, potreban je ručni iskop u selu Miljkovac, u ulici Mihajla Srećkovića bb. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

Radovi na mreži u ulici Ljube Didića

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici Ljube Didića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ljube Didića.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom otprema se u selo Jasenovik

Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. U ovom selu cisterna će boraviti u vremenu od 10 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com