Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na nekoliko lokacija u gradu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima vodovodne mreže do 15 časova.

Naselje Donji Matejevac
Voda na ulici, nužan je iskop u Donjem Matejevcu, kod škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Donji Matejevac, domaćinstva u okruženju škole.

Naselje Gornja Vrežina
Voda na površini, potreban je iskop u Gornjoj Vrežini, iznad crkve. Ukoliko se budu izvodili radovi na popravci vodovodne mreže tokom dana, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Ulica Despota Đurđa br. 24
Voda curi na prvom ventilu i puni šahtu, potreban je iskop u ulici Despota Đurđa, kod broja 24. Zbog radova na popravci peiključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Despota Đurđa.

Ulica Seličevica br. 25
Voda izbija na prvom ventilu i puni šahtu u ulici Seličevica, kod broja 25. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Seličevica.

Ulica Vojvode Stepe br. 19
Voda puni šahtu jer je prso sakupljač peska ispred prve spojnice. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo za stambeni objekat na pomenutoj adresi.

Naselje Nikola Tesla, ul. Radikinski put
Voda curi na prvom ventilu u naselju Nikola Tesla, u ul. Radikinski put, u prvom prilazu. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje u delu ulice Radikinski put, konkretno bez vode prvi prilaz.

Ulica Prijezdina
Zbog kvara na kanalizacionoj mreži obavljaju se radovi u ulici Prijezdinoj, na kružnom toku sa Hilandarskom ulicom. Završetak radova se predviđa do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com