Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na nekoliko lokacija u gradu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima vodovodne mreže do 15 časova.

Ulica Trebinjska br. 40
Voda sa ulice dolazi u šaht, nužan je iskop u Trebinjskoj ulici, kod broja 40. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Trebinjskoj.

Ulica Bulevar 12. februar br. 157
Curenje na priključnoj vezi, potrebna je zamena u ulici Bulevar 12. februar, za NIS,kod broja 157. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za pomenuti objekat NIS, kod broja 157.

Ulica Crvena zvezda br. 45
Voda na površini, ne drži prvi i drugi ventil u ulici Crvena zvezda, kod broja 45. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutoj adresi.

Ulica Milentijeva br. 24
Voda je zatvorena na prvom sekuo ventilu Milentijevoj ulici, kod broja 24. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo na adresi Milentijeva br.24.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com