Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na nekoliko lokacija u gradu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima vodovodne mreže do 15 časova.

Naselje Čalije, ul. Belih Jasenova bb
Voda na ulici, potreban je iskop nakon utvrđivanja tačnog mesta kvara u naselju Čalije, u ulici Belih Jasenova. Ukoliko se danas budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Belih Jasenova.

Ulica Bulevar Heroja sa Кošara bb
Voda na ulici, nužan je iskop nakon lociranja tačnog mesta havarije u ulici Bulevar Heroja sa Кošara bb. Ukoliko se budu izvodili radovi na popravci vodovodne mreže tokom dana, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Bulevar Heroja sa Кošara.

Ulica Stevana Nemanje br. 13a
Obavljaju se radovi na gašenju starog priključka u ulici Stevana Nemanje br. 13a. Zbog servisiranja priključne veze neće biti ometanja vodosnabdevanja.

Selo Jelašnica, na dve lokacije
Voda u šahtama na dve lokacije u selu Jelašnica, u ulicama Prosvetiteljskoj bb i Đorđa Кurtaka bb. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u objavljenim ulicama.

Naselje Brzi Brod, ulica Ive Andrića br. 19
Voda puni šahtu jer ne drži prvi ventil u ulici Ive Andrića br. 19, u naselju Brzi Brod. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ive Andrića.

Ulica Palmotićeva br. 17/a
Voda curi na prvom ventilu u ulici Palmotićevoj, kod broja 17/a. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Palmotićevoj ulici.

Ulica Prijezdina
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na popravci kanalizacione mreže u ulici Prijezdinoj (spaja se sa ulicom Trg 14. oktobra), na kružnom toku sa Hilandarskom ulicom. Završetak radova se predviđa do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com