Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u gradu i okolini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži zbog kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju, saopštilo je ovo preduzeće.

 

Кvar na priključnoj vezi u Gornjem Matejevcu
Voda sa ulice dolazi u dvorište stranke, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Кraljevića Marka, kod broja 20. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кraljevića Marka.

Кvar na priključnoj vezi u Gabrovcu
Voda sa ulice dolazi u dvorište korisnika, potreban je iskop u Gabrovcu, u ulici Bledskoj, kod broja 16. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кraljevića Marka.

Кvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj kod broja 32. Zbog popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

Havarija na vodovodnoj mreži u selu Paljina
Inervencija na vodovodnoj mreži u selu Paljina kod mosta, potrebno raskopavanje. Zbog popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Кvar na priključnoj vezi u selu Mramor
Кvar na priključnoj vezi u selu Mramor ispred priključne šahte korisnika kod OŠ „Desanka Maksimović, potrebno je raskopavanje. Zbog intervancije na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com