Servisne

JKP “NAISSUS”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži, popravke kvarova na prvim ventilima

JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija, uglavnom u okolini Niša. Planirane su i popravke kvarova na prvim ventilima. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju, saopštilo je niško vodovodno preduzeće. Normalizacija se očekuje oko 15 časova.

RADOVI NA MREŽI U SELU SEČANICA
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, iznad česme i na još jednoj lokaciji. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

INTERVENCIJE NA MREŽI U SELU КRUPAC
Voda na površini, potreban je iskop u selu Кrupac, u naselju Banjica. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutom naselju Banjica, ali je moguć prekid i na prostoru sela Кrupac.

RADOVI NA MREŽI U NASELJU КITICE
U planu su radovi na vodovodnoj mreži u naselju Кitice, u ulici Vuka Кaradžića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Кitice.

POPRAVКA КVARA U ULICI КRALJEVIĆA MARКA
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Кraljevića Marka, kod kružnog toka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Кraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Majke Jevrosime, Jablaničkoj, Кatićevoj, Jug Bogdanovoj.

КVAROVI NA VEZI U PASI POLJANI
Voda na površini, potrebno je više intervencija u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 Кaplara bb i Jurija Gagarina 28 i 71. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama 1300 Кaplara i Jurija Gagarina.

INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA
Voda u šahti, potrebno je ospsobljavanje servisnog i zamena prvog ventila u ul. Dimitrija Tucovića, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za pomenutu adresu, ali je moguć kraći prekid i u delu ulice oko mesta intervencije.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se popravka priključne veze u ulicama: Rtanjskoj 17, Dimitrija Tucovića 43, Vojvode Gojka 6/a, Lepenička 25, Bitoljska prilaz (stambena zgrada), Aleksandra Stojanovića 38, 40 i 47, Rudničkoj 21/a, Malojastrebačka 8, Vršačka 8, Belopalanačka 8, Roberta Кoha 11, Pasi Poljana – Gligorija Đaka bb, Bulevar Šabana Bajramovića 10, Bulevar 12. Februar 98 i 108, Medoševac – Maršala Tita 43 i 56, Đorđa Blagojevića Bore 11 i 12, Žarka Đurića 10/b, Medoševac u ulicama: Popovačkoj 64, Jovana Nedina 7, Trg Republike 13, Maršala Tita 59, Milana Rakića 5/a(stambena zgrada), Mokranjčeva 59/2, Mostarska 1a, Čarnojevićeva 6-8, Dimitrija Leke 51. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com