Servisne informacije

JKP „Naissus“: Planirani radovi na vodovodnoj mreži na četiri lokacije

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ugao ulica Vizantijski bulevar i Romanijska
Voda na ulici, kvar je na hidrantu na uglu ulica Vizantijski bulevar i Romanjske. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Romanijskoj ulici.

Selo Medoševac, ul. Đuke Dinića br.1
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Medoševac, u ulici Đuke Dinića, kod broja 1. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đuke Dinića.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda, kod brojeva 63-65
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda, ispred brojeva 63-65, u naselju Novo Selo. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo kod pomenutih brojeva.

Ulica Bulevar 12. februar br. 126-128
Voda na trotoaru izbija ispod trafike, nužno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Bulevar 12. februar, kod brojeva 126 – 128. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar, u neposrednom okruženju mesta intervencije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button