Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži. Mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

 

Ulica Vožda Кarađorđa
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na vodovodnoj mreži u ulici Vožda Кarađorđa. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice, od raskrsnice sa Prvomajskom do raskrsnice na Crvenom pevcu sa ulicom Vojvode Mišića.

Ulica Blagoja Parovića
Obavljaju se radovi na rekonstrukciji priključne veze u ulici Blagoja Parovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u Gradskoj toplani Niš.

Ulica Matejevački put
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Matejevački put. Zbog intervencije je obustavljeno vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Matejevački put, jedna i druga strana, od Кnjaževačke do Somborske ulice(bez vode ulice: Siniše Radića, Olge Ilić, Donjovrežinska, Ardijska, Pančićeva i još neke).

Selo Sečanica
Voda na ulici, potreban je iskop na ulazu u selo, prva ulica desno. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Naselje Nikola Tesla, ulica Užička br. 13
Nastavak radova jer se pojavilo curenje vode ispred šahte. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za manji broj domaćinstava u neposrednoj blizini mesta kvara u delu Užičke ulice.

Ulica Ćurlinska br. 16
Voda sa ulice dolazi u priključnu šahtu, potrebno je rskopavanje u Ćurlinskoj ulici, kod broja 16. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com