Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Кvar na vodovodnoj mreži u selu Gornja Toponica
Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornja Toponica, na uglu ulica Braće Miljković i Svetog Save. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulicama: Braće Miljković i Svetog Save.

Voda na površini u Rentgenovoj ulici
Voda na zelenoj površini, potreban je iskop u Rentgenovoj ulici, kod broja 16. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rentgenovoj.

Voda na ulici u Radmile Кovačević
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Radmile Кovačević, kod broja 15. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radmile Кovačević.

Provera mreže u ulici Žarka Đurića
Usled slabog pritiska sa ulice potrebno je isitivanje vodovodne mreže od strane nadležne službe u ulici Žarka Đurića, kod broja 10a. Zbog radova na proveri mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Ulica Nade Tomić
Voda u šahti u ulici Nade Tomić br. 23, kod predškilske ustanove“Pčelica“. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Nade Tomić.

Ulica Visokog Stevana
Voda na površini u ulici Visokog Stevana, kod broja 4. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Visokog Stevana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com