Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na nekoliko lokacija u gradu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima vodovodne mreže do 15 časova.

Naselje Brzi Brod, ulica Rastka Petrovića br. 10
Voda je zatvorena u šahti kod benzinske pumpe, potreban je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Rastka Petrovića, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode je naselje Brzi Brod, ukoliko bude tehnički rešeno prevezivanje mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Rastka Petrovića i moguć prekid u Кruševačkoj, Prizrenskoj, Dojranskoj, Milorada Čavdarevića i Savskoj ulici.

Naselje Suvi Do, ulica Slavoljuba Mitića br.4
Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića, kod broja 4. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slavoljuba Mitića.

Ulica Toponički put
Voda na površini, potreban je iskop na Toponičkom putu, kod silosa. Zbog osposobljavanja vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Toponički put, što znači prekid u selima Vrtište, Trupale i delu Gornje Toponice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com