Servisne informacije

JKP „Naissus“: Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Bulevar Medijana br. 11b
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Bulevar Medijana, kod broja 11b. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Medijana, desna strana od reke Nišave do ulice Кnjaževačke (moguć prekid u ulicama: Betovenova, Stanislava Biničkog, Nišavska).

Ugao ulica Šantićeva i Salvadora Aljendea
Voda curi na ulicu i odlazi u slivnik, potreban je iskop na uglu ulica Šantićeve i Salvadora Aljendea. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, Šantićevoj i Salvadora Aljendea.

Mramorsko brdo
Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu, kod groblja na putu za selo Batušinac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na Mramorskom brdu.

Ulica Bulevar 12. februar br. 126-128
Voda na trotoaru izbija ispod trafike, nužno je osposobljavanje servisnog ventila u ulici Bulevar 12. februar, kod brojeva 126 – 128. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice 12. februar, u neposrednom okruženju mesta intervencije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button