Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici više ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP “Naissus” očekuje do 15 časova.

Ulica Slobodana Dimitrijevića bb
Voda curi na kapi servisnog ventila, ispred gradilišta u ulici Slobodana Dimitrijevića bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slobodana Dimitrijevića.

Ulica Vojvođanska br. 17
Voda u šahti, potreban je iskop kolovoz-asfalt u Vojvođanskoj ulici, kod broja 17. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vojvođanskoj ulici.

Ulica Bulevar Šabana Bajramovića br. 40
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil se ne vidi u ulici Bulevar Šabana Bajramovića, kod broja 40. Zbog intervencije na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Bulevar Šabana Bajramovića.

Ulica Dušana Popovića, kod brojeva 32a i 54
Curenje na prvom ventilu, potrebne su zamene u ulici Dušana Popovića, kod brojeva 32a i 54. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnbdevnja do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com