Servisne

JKP Naissus: Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima nekoliko ulica.

Selo Mramor.
Voda na ulici, potreban je iskop na tri lokacije u selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

Mramorsko brdo.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo (desetak domaćinstava).

Gornja Vrežina, Vikend naselje.
Voda na ulici, veza prolazi ispod betonske staze u dvorištu stranke i potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Vikend naselja (desetak domaćinstava).

Gornja Vrežina, iznad crkve.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina (iznad crkve).

Zmaja od Noćaja br. 9.
Izbija voda pored kape servisnog ventila, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na priključnoj vezi moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Zmaja od Noćaja.

Ulica Heroja Pop Miće br. 64.
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na servisnom ventilu moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Heroja Pop Miće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com