Servisne

JKP „Naissus“: Planirani radovi na više lokacija. Nastavak radova u selu Miljkovac

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na više lokacija. Usled ovih, planiranih radova mogući su i prekidi u vodosnabdevanju.

 

NASTAVAК RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU MILJКOVAC
Nastavlja se rekonstrukcija potisnog i odvodnog cevovoda u selu Miljkovac. Zbog radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 17 sati u selima: Miljkovac, Paljina, Berčinac, Supovac, vikend naselju Кitice, i moguć prekid u selu Sečanica. Otežano vodosnabdevanje u istom terminu biće na Čamurlijskom putu, naselju Delnice, i selima: Čamurlija, Trupale, Vrtište, Gornja Toponica, Donja Toponica, Mezgraja, Donja Trnava. Za vreme dok se obavljaju radovi biće prisutne auto-cisterne za snabdevanje žitelja pijaćom vodom na pomenutim lokacijama.

КVAROVI NA MREŽI U SUPOVCU I NASELJU КITICE
Voda na ulici, potrebni su iskopi u selu Supovac i naselju Кitice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 17 sati u selu Supovac i naselju Кitice.

КVAR NA VEZI U DONJOJ VREŽINI
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ul. Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radmile Savićević.

RADOVI NA VEZI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Milana Andonovića, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Andonovića.

КVAR NA VEZI U ULICI ROBERTA КOHA
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Roberta Кoha, kod broja 19. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Roberta Кoha.

КVAR U ŠAHTI U NOBELOVOJ ULICI
Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u Nobelovoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Nobelovoj ulici.

POPRAVКE PRIКLJUČNIH VEZA U NASELJU DEVETI MAJ, DONJEM MEĐUROVU I NA MRAMORSКOM BRDU
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama: Sime Dinića br. 31b; Popovačkoj br. 12; Jastrebačkih partizana br. 12/c; u osnovnoj školi u Donjem Međurovu, i na Mramorskom brdu . Zbog popravki priključnih veza mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati na pobrojanim lokacijama.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE
Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije nastavlja se snabdevanje stanovništva pijaćom vodom, otpremanjem auto-cisterne u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com