Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na nekoliko lokacija. Mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ugao ulica Ćirila i Metodija i Zelengorske
Voda na raskrsnici, nužan je iskop na uglu ulica Ćirila i Metodija i Zelengorske. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Ćirila i Metodija i Zelengorske.

Ugao ulica Aleksinačke i Durlanske
Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Aleksinačke i Durlanske (kolovoz-asfalt). Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u nekoliko ulica: Aleksinačkoj, Durlanskoj, Orašačkoj i delu ulice Solunskih ratnika (moguć je prekid u zgradi opštine Pantelej).

Naselje Deveti maj, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 67
Voda na trotoaru, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ul. Topličkog partizanskog odreda, kod broja 67. Zbog popravke priključne veze u prekidu je vodosnabdevanje (od prethodne večeri) do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Ulica Bulevar Nemanjića, kod škole“Ćele Кula“
Obavljaju se radovi na gašenju stare vodovodne mreže u ulici Bulevar Nemanjića, kod osnovne škole“Ćele Кula“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju na označenoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com