Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na nekoliko lokacija. Mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na više lokacija, usled čega su mogući prekidi u vodosnabdevanju.

Nastavak radova u Rentgenovoj ulici
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Rentgenovoj ulici, kod broja 16. Zbog složene intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Rentgenovoj, Doktora Milutina Ivkovića i delu ulice Dragiše Cvetkovića.

Provera mreže u ulici Ćirila i Metodija
Voda curi na prvom ventilu u ulici Ćirila i Metodija, kod broja 29a. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ćirila i Metodija.

Voda curi u ulici Ljubomira Nikolića
Voda u šahti u ulici Ljubomira Nikolića, kod broja 47. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Ljubomira Nikolića.

Кvar na vezi u ulici Vojvode Vuka
Voda na površini u ulici Vojvode Vuka, kod broja 10. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Vuka.

Кvar na vezi u ulici Mačvanskoj
Voda u šahti u ulici Mačvanskoj, kod broja 18. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mačvanskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com