Servisne

JKP “Naissus”: Planirani radovi na nekoliko lokacija, cisterna sa pijaćom vodom za meštane sela Rujnik

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Naselje Deveti maj, ul. Jastrebačkih partizana br. 9
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 9, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj domaćinstava u delu ulice Jastrebačkih partizana (u zoni kvara).

Naselje Mramorsko brdo
Voda na ulici, nužan je iskop na Mramorskom brdu, pored privredne organizacije“Nijansa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Naselje Pasi Poljana, ul. Radivoja Кoraća bb
Voda sa ulice odlazi u šaht, potreban je iskop u ulici Radivoja Кoraća bb, u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Radivoja Кoraća (nekoliko domaćinstva pored mesta kvara).

Ulica Radoša Jovanovića Selje br. 44a
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Radoša Jovanovića Selje, kod broja 44a. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnnabdevanje do 15 sati za manji broj domaćinstava u delu ulice Radoša Jovanovića Selje, u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ulica Sarajevska br. 47
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sarajevskoj, kod broja 47. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj domaćinstava u neposrednoj blizini mesta kvara u delu Sarajevske ulice.

Selo Rujnik
Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelje sela Rujnik, boraviće u pomenutom selu u vremenu od 10 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com