Servisne

JKP “Naissus”: Ozbiljna havarija u ulici Justina Popovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija na više lokacija.

KVAR U ULICI JUSTINA POPOVIĆA

Zbog ozbiljne havarije u ulici Justina Popovića, kod broja 22a, voda je prethodne večeri zatvorena na više deoničnih zatvarača. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 17 sati u ulicama: Orašačkoj, Aleksinačkoj, Dr Dragiše Mišovića i delu ulice Justina Popovića.

NOVI KVAR U KAJMAKČALANSKOJ ULICI

Zbog obimnog curenja voda je zatvorena na deoničnom zatvaraču u 4:30 sati u Kajmakčalanskoj ulici, kod broja 1V. Zbog popravke nove havariji na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama blizu železničke stanice: Kajmakčalanskoj, Prištinskoj, Štipskoj, Ohridskoj, delu Dimitrija Tucovića i delu ulice Vojvode Bojovića.

RADOVI U PUŠKINOVOJ ULICI

Nova hvarija u blizini prethodne sanacije u Puškinovoj ulici, kod broja 6. Voda je zatvorena u 2:00 sati, na deoničnom zatvaraču na uglu ulica Đerdapske i Majakovskog. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Puškinovoj ulici i delu naselja Duvanište, od Đerdapske do ekonomske škole. To su ulice Đerdapska, Jelke Radulović, Jelene Glavaški, Josipa Slavrenskog, Leonarda Da Vinčija, Majakovskog, Roberta Koha, Nobelova, Lamartinova, Dostojevskog, i deo Nikole Uzunovića. Auto-cisterna sa pijaćom vodom biće poslata u Puškinovoj ulici i kružiće na pomenutoj lokaciji.

KVAR NA MREŽI U PASI POLjANI

Više havarija u naselju Pasi Poljani, u ulici 1300 kaplara bb, kod broja 81/a, i na uglu 1300 kaplara i Radivoja Koraća. Zbog više iskopa i popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 1300 kaplara, i moguć prekid i na prostoru naselja Pasi Poljana.

INTERVENCIJA U SELU GABROVAC

Voda na povrešini, potreban je iskop u selu Gabrovac, u ulici 22. Decembar, kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 22. Decembar i moguć prekid na prostoru sela Gabrovac.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA I SELU JELAŠNICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Jelašnici, u ulicama I srpskog ustanka, Đorđa Kurtaka, Kralja Milana. Intervencije u šahtama se tokom dana rade u ulicama: Kraljevića Marka, Dušana Trifunca, Dr Dragiše Mišovića. Zbog popravke prvih ventila na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pobrojanim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com