Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA MREŽI U NASELjU DOLAC

Voda na ulici, potreban je iskop malim bagerom u naselju Dolac, ispod pruge. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Dolac.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Lukovskoj, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Lukovskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU GORNjE MEĐUROVO

Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo, u ulici Burekdžijskoj, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Gornje Međurovo.

KVAROVI NA PRVIM VENTILIMA U SELIMA KNEŽICA I ĆURLINA

U toku dana izvodiće se radovi na osposobaljavanje prvih ventila u selima Knežica i Ćurlina, na više adresa. U planu su intervencije po šahtama u ulicama: Stanoja Glavaša IV prilaz, Đorđa Stamenkovića bb, Petra Aranđelovića 107, Čarnojevićevoj 8, Dimitrija Tucovića 29, Bubanjskoj 1 i još nekima. Zbog radova u šahtama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com