Promo

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži u gradu i okolini

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

Kvarovi na vodovodnoj mreži u naselju Deveti maj

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, na uglu ulica Oplenačke i Pasjačkih partizana. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Oplenačkoj i Pasjačkih partizana.

Radovi na vodovodnoj mreži u naselju Gornji Komren

Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u naselju Gornji Komren, u ulici Dobrosava Đorđevića, kod broja 17. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dobrosava Đorđevića.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ljubomira Nikolića

Voda izbija na zelenoj površini, potreban je iskop u ulici Kvar Ljubomira Nikolića, kod zgrade broj 120. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid i u celoj ulici Ljubomira Nikolića.

Kvar na vezi u selu Mezgraja

Voda puni šahtu, potrebno je ospsobljavanje prvog ventila u selu Mezgraja, u ulici Koče Popovića, kod broja 2. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Koče Popovića ali i na celom prostoru sela Mezgraja.

Popravke kvarova u Gornjoj Toponici, Donjoj Toponici i Supovcu

Tokom dana se planiraju radovi na popravkama prvih ventila u selima: Gornja Toponica, Donja Toponica i Supovac, vikend naselje. Zbog intervencija na više lokacija mogući su manji prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim selima: Gornja Toponica, Donja Toponica i u delu Supovca, u vikend naselju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com