Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

RADOVI U UŽIČKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Nikola Tesla, u Užičkoj ulici, kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Užičkoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U DRUGOJ NIŠAVSKOJ ULICI

Drugi kvar u naselju Nikola Tesla i potreban je iskop u Drugoj Nišavskoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Drugoj Nišavskoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU MEZGRAJA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u selu Mezgraja, na putu prema selu Supovac. Zbog havarije u prekidu je vodosnabdevanje i biće do 15 sati u selu Supovac, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

INTERVENCIJA U ULICI KALAČ BRDO

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Kalač brdo, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kalač brdo.

RADOVI NA MRAMORSKOM BRDU

Voda u dvorištu, potreban je ručni iskop na Mramorskom brdu, preko puta firme“Frikom“. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com