Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Zdravke Vučković

Voda na asfaltu u ulici Zdravke Vučković u visini broja 72, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Popravka priključnih veza u naselju Suvi Do

Radovi na popravci priključnih veza u ulici Milorada Pešića br. 22 i ulici Sime Jocića br. 38 u naselju Suvi Do, sa raskopavanjem na obe lokacije. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Selo Mramor – Mramorsko Brdo

Kvarovi na vodovodnoj mreži u selu Mramor na više lokacija. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u Mramoru i Mramorskom brdu do 15 sati.

Selo Vrtište

Kvar na priključnoj vezi u Beogradskoj ulici u selu Vrtište. Zbog radova na popravci priključne veze, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Železnička br. 57 Trupale

Kvar na priključnoj vezi u Železničkoj ulici kod broja 57 u selu Trupale. Zbog radova na popravci priključne veze, doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com