Servisne

JKP “Naissus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija u gradu.

Havarija na uglu ulica Pantelejske i Kosovke devojke

Voda na asfaltu intenzivno curi i nužan je iskop na uglu ulica Pantelejske i Kosovke devojke. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pantalejskoj, od fabrike“Benetton“, do Čegarske ulice. Bez vode biće i ulica Kosovke devojke, od raskrsnice do crkve Svetog Pantelejmona. Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom boraviće od 9 sati na lokaciji kuhinje dečje ustanove Pčelica. Zbog obimnih radova u istom terminu biće otežan saobraćaj na uglu ulica Pantelejske i Kosovke devojke, i odvijaće se naizmenično u jednoj kolovoznoj traci.

Havarija na uglu ulica Voždove i Dobrile Trajković

Voda na površini, potreban je iskop (koji je odložen prethodnog dana), na uglu ulica Voždove i Dobrile Trajković. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dobrile Trajković i delu Voždove ulice.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Nikola Tesla, u ulici Ljubice Luković

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ul. Ljubice Luković , kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljubice Luković.

Intervencije u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vodovodskoj

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vodovodskoj bb,i kod broja 19a. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vodovodskoj, i moguć prekid u delu naselja Gornji Matejevac.

Kvarovi na priključnim vezama u naselju Deveti maj, u ulicama Jastrebačkih partizana i Kosaničkoj

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila u naselju Deveti maj, u ulicama Jastrebačkih partizana, kod broja 63, i u Kosaničkoj ulici, kod broja 1. Zbog intervencija na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Jastrebačkih partizana i Kosanička.

Intervencija na vodovodnoj mreži u selu Mezgraja

Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u selu Mezgraja, u ulici Prvomajskoj. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mezgraja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com